Menu Zavřeno

11.03.2021 – INFORMACE K OČKOVÁNÍ PROTI COVID-19

Fakticky až od 08.03.2021 byl zpřístupněn centrální registrační systém pro očkování proti Covid-19 také pro praktické lékaře.

V ordinaci budeme naše registrované klienty v následujících týdnech očkovat proti Covid-19 vakcínou AstraZeneca dle nařízeného pořadí:

  • pacienti od 80 let
  • pacienti od 70 let
  • indikovaní pacienti s významnými chronickými nemocemi

V současné době přijímáme od našich klientů registrace zájmu o očkování a postupně je zadáváme do centrálních seznamů očkování a kontaktujeme je k dojednání konkrétního termínu očkování. Na základě těchto seznamů je naší ordinace postupně přidělována očkovací látka.

Pokud máte zájem o očkování v naší ordinaci kontaktujte nás přednostně e-mailovou formou na speciální e-mailovou adresu: ockovani@rybackova.cz. Do mailu nebo hlasové schránky prosíme uveďte pouze: příjmení, jméno, datum narození a nezapomeňte aktuální kontaktní telefonní číslo.

Pouze pokud nejste schopni komunikovat e-mailem, použijte pro sdělení zájmu také naše speciální telefonní číslo pouze pro očkování: (+420) 910 124 582, kde váš zájem o očkování automaticky nonstop zaznamenáme do hlasové schránky, nebo číslo do ordinace 222 948 745, které je však v ordinačních hodinách aktuálně velmi vytížené.

Ze speciálního telefonního čísla 910 124 582 naše registrované klienty podle pořadí postupně kontaktujeme pro dojednání konkrétního termínu očkování.

Pokud máte zájem o očkování proti Covid-19 mimo naší ordinaci, např. v očkovacím centru, doporučujeme registrovat se do oficiálního centrálního registračního systému: registrace.mzcr.cz

Upozorňujeme, že praktičtí lékaři nemohou očkovat aktuálně vybranou profesní skupinu pracovníků ve školství, kteří se mohou očkovat pouze přes centrální registrační systém.